psychosociale revalidatie

Het psychosociaal revalidatiecentrum Route 11 biedt gespecialiseerde hulp en begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid naar zelfstandigheid en integratie in de maatschappij. Samen wordt er gewerkt aan het ontplooien en opnemen van verantwoordelijkheden op vlak van psychisch welzijn, zelfzorg, huishouden, vrije tijd, sociaal functioneren en/ of opleiding en werk.

Route 11 biedt zorg op maat. Ondersteund door een professioneel team stellen cliƫnten een therapieschema samen dat aansluit bij de eigen noden en doelen. Tijdens een intensief programma van hele of halve dagen therapie gaan cliƫnten aan de slag. We vragen bij opstart een minimum weekprogramma van 2 (bij voorkeur 3) dagen therapie.

In bijlage vindt u een overzicht van ons huidig therapieschema (ateliers) : Therapieschema 2021

Deze groepsgerichte atelierwerking vormt de rode draad van het programma. Per dagdeel is er meestal de keuze uit twee ateliers. De ateliers, gericht op dagdagelijkse domeinen, vormen een middel om opnieuw meer regie te vinden in eigen leven en activiteiten opnieuw op- en uit te bouwen. In alle ateliers wordt er intensief ingezet op doen, vertalen en naar buiten treden.

psychosociale revalidatie